PROBLEM JE U VAMA: Tri tipa žene koje ne može da podnese nijedan muškarac

Nikako ne uspevate da zadržite muškarca i ostvarite ozbiljnu vezu? Problem je možda u vama.

Stidljiva žena
Pixabay.com

Kosmopoliten navodi tri tipa žena sa kojima nijedan muškarac ne može dugo da izdrži u vezi, iz razloga koji su svima jasni osim njima. Proverite da li ste među njima:

Razmažene princeze

Ovakve žene misle da se svet vrti samo oko njih i da svi treba da im budu na usluzi, pa tako i njihov partner kojeg tretiraju kao svog slugu. Naravno, one za druge neće uraditi ništa jer misle samo na sebe. Znaju da budu umiljate i drage kada je sve po njihovom, ali ako im nešto nije po volji u trenutku će napraviti skandal.

Kraljice drame

Uz ovakve žene nemoguće je opustiti se jer su poput tempiranih bombi koje su u stanju da eksplodiraju i na najmanju sitnicu, bez obzira na to gde se nalaze, prenosi Index. Nikome nije prijatno da budu u njihovom društvu, a kamoli u ljubavnoj vezi.

Iskompleksirane

Možda je i najnapornije biti u vezi sa ženom kojoj muškarac svaki dan mora da potvrđuje da je lepa i zgodna jer sama toga nije svesna. Žene koje su iskompleksirane izgledom u vezi su obično i jako ljubomorne na prijateljice ili koleginice svog partnera, pogotovo na one koje izgledaju bolje od njih.