PROCENITE SAMI: Pevačica nabacila kilograme ili je u pitanju TRUDNIČKI STOMAČIĆ

Pojavom na proslavi povodom predstavljanja svoje autobiografije koja izlazi 24. oktobra, pevačica Rijana ponovo je pokrenula glasine da je trudna.

instagram/badgalriri

Rijana se na proslavi pojavila u haljini animal printa, koja je vidno istakla njene obline, ali i stomačić, pa se na društvenim mrežama povela polemika o tome da li je pevačica trudna.

Haljina je imala neobičan dekolte koji je otkrio tetovažu na njenim grudima, a Rijana je haljinu ukombinovala sa glamuroznim čizmama u jesenjoj bordo boji.

View this post on Instagram

Rihanna Hosts 7 figure Book Signing Event At The Museum. Click link in bio. #badgirlriri #guggenheim #artists #hidden_agendablog #rihanna #booksigning #barbados #slayage #savagexfenty #dmvbloggers #goaldigger

A post shared by Eboni (@hidden_agendablog) on

Svoju dugu crnu kosu Rijana je nemarno pustila, a brojni obožavoci poručili su joj da izgleda bolje nego na početku karijere kad je bila mršavija.

Šuška se i kako je za pokoji kilogram kriva i trudnoća, a dan nakon predstavljanja autobiografije Rijana je viđena u Njujorku u uskoj beloj haljini na kojoj se i te kako vidi zaobljen trudnički stomačić.

View this post on Instagram

Eita mulher linda do carai

A post shared by @ rihanna.br on

Rijana nije skidala osmeh sa lica, a glasine ni sada nije komentarisala.

Podsetimo, pevačica od 2017. godine uživa u ljubavi sa arapskim milijarderom Hasanom Džamilom, ali o tome ne govori u javnosti.