PROCURIO MEJL: Megan pomoćnicima pričala O KEJT MIDLTON, na pomolu novi “prljav veš”

U javnost je procurio mejl koji je Megan Markl navodno poslala svojim pomoćnicima, a u kom govori i o svom odnosu sa Kejt Midlton.

printscreen

Omid Skobi, novinar koji je i autor biografije Megan i Harija, analizirao je incident o kom je Megan govorila u intervjuu sa Oprom Vinfri, a koji je potresao svetsku javnost zbog iznetih detalja o britanskoj kraljevskoj porodici.

Podsetimo, tada su Megan i Hari rekli da su neki članovi kraljevske porodice bili “zabrinuti za boju kože njihovog sina Arčija”, a pored toga, Megan se osvrnula i na pisanje britanskih medija da je rasplakala Kejt Midlton 2018. godine. Kako je Markl objasnila, desilo se upravo suprotno – Kejt je rasplakala nju, a posle se i izvinila.

Kako bi potkrepio svoje tvrdnje, Skobi je priložio mejl koji je navodno Megan poslala svojim pomoćnicima, a iz Bakingemske palate još uvek se nisu oglasili kako bi opovrgnuli ove tvrdnje.

Naime, kada su Megan i Hari bili zamoljeni da potpišu izjave u kojima piše da ih princ Vilijam nije maltretirao pre nego što su rešili da odustanu od kraljevskih dužnosti i obaveza, Megan je navodno svojim pomoćnicima napisala “Kad se već razbacuju izjavama, možda KP (Kensingtonska palata) i prizna ko je koga rasplakao”.

O samom događaju, Megan Markl nije mnogo govorila u intervjuu sa Oprom. Rekla je samo kako je “Kejt bila uznemirena zbog nekih haljina”, i kako se “posle izvinila, i sve je bilo u redu”.

PRVI ČLAN KRALJEVSKE PORODICE KOJI JE REAGOVAO: Princ Vilijam javno ODGOVORIO BRATU (VIDEO)