Produžite vaše trepavice za samo nekoliko dana

Žudite za dugim i jakim trepavicama, ali ste se umorili od mazanja skupih preparata za njihov rast. Predlažemo vam prirodne načine da izdužite svoje trepavice i zavodite seksi pogledom.

Četkanje trepavica

Ukoliko s vremena na vreme četkte vaše trepavice stimulisaćete ih da porastu. Ovo četknje je obavezno pre stavljanja maskre, a ne morate da ga praktikujete svakodnevno. Ova praksa vam ne oduzima mnogo vremena, a može učiniti mnogo za lepši izgled vaših očiju.

Korištenje vazelina

Nemojte biti skeptični u vezi sa ovim savetom jer ima veoma delotvoran efekat. Sve što bi trebalo da uradite je da pre spavanja namažete vazelin na kapke, a on će pojačati rast vaših trepavica. Budite uporni jer se promene ne primećuju odmah, ali verujte da deluje i čini vaše trepavice manje oštećenim.

Maslinovo ulje

Sve žene sveta se kunu u blagotvornost ovog lekovitog ulja. Maslinovo ulje na vašim očima tokom noći će pomoći da trepavice upiju sve delotvorne vitmine i minerale koje sposešuju rast trepavica.

Masaža kapaka

Trepavice će biti zdrave i brže će rasti ukoliko blagim trljanjem stimulišemo folikul dlake. Na taj način ćemo i pospešiti rast, ali lomljenje i ispadanje trepavica sa kapaka.

Vitamin E

Ovaj vitamin zaslužan je za stvarno povećanje trepavica, a istovremeno će ih nahraniti i ojačati.