PROGOVORIO O PORODIČNOJ TRAGEDIJI: Poznati glumac briznuo u plač u sred emisije

Bila je to porodična tragedija i čak ni magični štapić čuvenog Harija Potera nije mogao da odagna bol koju je glumac osetio čitajući to pismo.

printscreen

Danijel Redklif, glumac koji je igrao dečaka čarobnjaka u osam filmova zasnovanih na knjigama JK Rouling, rasplakao se kada je pročitao oproštajno pismo koje je napisao njegov pradeda, koji je sebi oduzeo život.

Glumac se naime pojavio u BBC emisji “Ko misliš da si ti?” i saznao bolnu porodičnu tragediju i detalje koji su prethodili samoubistvu njegovog pradede.

U emisiji je Redklif saznao detalje o svom pradedi Semjelu Geršonu koji je držao porodičnu juvelirnicu, a koja je 1936. godine opljačkana. Lopov je odneo nakit u vrednosti od oko 3.000 dolara.

Pošto se plašio da neće moći da naplati štetu od osiguravajuće kuće, Redklifov pradeda nije mogao da se izbori sa pritiskom i ubio se, prenosi Independent, pozivajući se na “The Times”.

Samo sam poželeo da se vratim u prošlost i da mu kažem da kroz šta god da prolazi, ima mnogo toga da ponudi ljudima koji su oko njega i koji ga i dalje vole – rekao je prilično potresen Redklif.