PROMENE U “JUTARNJEM”: Srđan i Jovana ODLAZE SA “PRVE”! Saopštenje televizije BURNO KOMENTARISALA voditeljka (FOTO)

Televizija "Prva" izdala je saopštenjem povodom prestanka angažmana Jovane i Srđana u toj medijskoj kući. Nakon toga, oglasila se Jovana Joksimović.

Jovana i Srđan
Instagram.com/jovanamac

Jovana ja na svom profilu objavila saopštenje televizije i dodala svoj kratak komentar.

– Kakva televizija, takva i objava!

Printscreen Instagram/jjovanajoksimovic

Danas je Prva izdala saopštenje u kome su naveli da su okončali saradnju sa Jovanom Joksimović i Srđanom Predojević zbog nepoštovanja radnih obaveza.

– Prva televizija je odlučila da okonča saradnju sa Jovanom Joksimović i Srđanom Predojevićem zbog nepoštovanja radnih obaveza – stoji u objavi na zvaničnom nalogu TV “Prve”.

View this post on Instagram

Obaveštenje!

A post shared by Prva televizija (@prvatelevizija) on

U toku današnjeg dana Srđan Predojević je došao u zgradu TV “Prva”, pre početka jutarnjeg programa, međutim sprečen je da uđe u prostorije televizije, saznaje “Blic”.

Srđan je pokušao da uđe u zgradu “Prve”, ali mu to nije dozvoljeno.

Jovani i Srđanu poslovne ponude stižu sa svih strana, a kako je “Blic” ranije pisao imaju tri ozbiljne ponude.

– Istog trenutka kada se saznalo da su Jovana i Srđan dali otkaz, konkurentske televizije počele su da se utrkuju ko će ih privoleti da budu u njihovom jatu. Osim Javnog servisa Srbije, na kojem su počeli karijeru, a na kojem su radili pet godina Jutarnji program, poziv je stigao i od čelnika Televizije “Pink” na kojoj je ovaj tandem radio osam godina. Oni su na „Pinku“ takođe bili deo jutarnje redakcije, odakle su otišli na „Prvu“. Njima je otvorena ponuda i K1 televizije, koju drži Jovanin suprug Željko Joksimović – otkrio je izvor Blica.