PROSLAVILI 19 GODINA BRAKA: Holivudski par iskreno o bračnim krizama i izazovima koje su prebrodili (FOTO)

Iako važe za jedan od retkih holivudskih parova koji je u braku dugo, skoro dve decenije, ipak nije sve bilo sjajno u njihovom bračnom životu.

Ketrin zita džons
en.wikipedia.org

Glumica Ketrin Zita Džons (49) i glumac Majkl Daglas (74) ove godine proslavili su 19 godina braka.

Poznati glumački par upoznao je njihov kolega Deni Devito 1998. godine, da bi se godinu dana kasnije verili, a 2000. godine i venčali.

Razlika od 25 godina nije im smetala da se prepuste jedno drugom i uživaju u ljubavi, ali lepe bračne momente poremetili su neki životni događaji koji su oboje zadesili.

View this post on Instagram

From 1998 until forever ♥️ @michaelkirkdouglas

A post shared by Catherine Zeta-Jones (@catherinezetajones) on

Majklu je pre nekoliko godina dijagnosikovan rak jezika, pa je Ketrin bila sve vreme uz njega u tom teškom periodu. Nakon što se Majkl oporavio, Ketrin je ustanovljen bipolarni poremećaj, pa je onda Majkl morao da brine o njoj.

Iako su u teškim trenucima u zajedničkom životu bili tu jedno za drugo, fanove je šokirala vest o njihovom razvodu. Odlučili su da svako krene svojim putem, ali je Majkl rešio da popravi stvari među njima pa su posle nekoliko meseci od objave da se razvode, saopštili da su ponovo zajedno.

View this post on Instagram

Summer lovin’😘photo by#davidgregorydmg

A post shared by Catherine Zeta-Jones (@catherinezetajones) on

Na pitanje koji je njihov savet za uspešan brak, Majkl je odgovorio: “Živeti dan po dan”.

Za pravu ljubav morate da se potrudite. Ljubav je izvanredan osećaj koji dolazi iz dubine duše. Ne smete da uzimate ljubav zdravo za gotovo – izjavio je Majkl.

Ljubav Majkla i Ketrin potvrda je da emocije pobeđuju sve izazove i probleme.loading...