Proverite da li ste dobri u seksu – Ako ovo radite očajni ste

Kako bi vam seks bio savršen, neke stvari ne smemo nikako da uradimo pre i tokom intimnog odnosa. Izbegnite ove pojedinosti i vrhunac je zagarantovan.

Muškarcima ne treba mnogo da bi im se želja za seksom probudila, ali ipak priznaju da neke stvari nikada ne treba uraditi i reći pre i tokom vođenja ljubavi. Evo šta ih „spušta”:

Odlazak u toalet

Muškarci tokom seksa nemaju potrebu da idu u toalet, zato ne razumeju žene koje prekidaju intiman odnos kako bi ispraznile svoju bešiku. Zato pokušajte da se suzdržite ili svoje fiziološke potrebe obavite pre početka čina.

Priča o deci

Ukoliko ne planirate da postanete roditelji, nikada pre početka predigre ne započinjite teme o deci. Koliko god da on voli mališane, razgovor o deci mu ubija impotenciju.

Imate previše odeće na sebi

snažniji pol više vole letnji od zimskog seksa, jer tada imate manje garderobe na sebi. Slojevito oblačenje ne privlači muškarce, kada zna koliko odeće mora da skine sa vas gubi želju za intimom.

Stalno ista poza

Partner se veoma brzo ohladi kada u seksu ne eksperimentišete. Zato koliko god da vam prija samo  jedna poza, pokušajte da uvedete novine u vaš intiman život. Monotonija je nepoželjna u seksualnim odnosima, jer se vrhunac ne postiže uvek, a da vi ne biste bili jedni od onih dosadnih parova probajte svašta.

Previše priče i pitanja

Ne zapitkujte ga tokom seksa, već ga samo posmatrajte i slušajte kako uživa. O seks stvarima ga pitajte posle intimnog čina, jer ga možete ohladiti u trenicima kada vam je najuzbudljivije.loading...