Proverite šta BOJA ZIDOVA otkriva o vama: Vaša spavaća soba najbolje zna KAKVA STE OSOBA

Spavaća soba
Instagram/homedecoraytakin

Boje čine bitan aspekt života. Igraju važnu ulogu u uređenju doma, značajno utiču na raspoloženje i otkrivaju određene aspekte vaše ličnosti. Pogledajte šta o vama govori boja koja je dominantna u vašoj spavaćoj sobi.

ŽUTA

Smatrate da je 10 sati sredina dana i nije vam bio potreban alarm od obdaništa. Nije vam jasno zašto neko ne bi ustao čim sunce izađe, tako je moguće uraditi mnogo više stvari.

BELA

Kada biste imali tri želje, jedna od njih bi bila lep san i odmor tokom noći. Vaša spavaća soba je vaše utočište, mesto na kome možete da pobegnete od svakodnevnih briga. Ne smatrate da su vaši beli zidovi goli, već da stvaraju prazan prostor koji vam je potreban da izbistrite glavu. Mali detalji u nekoj boji mogu da dodaju šmek, ali nikako previše.

#ilovedreamybedrooms ❤️ an all white bedroom. what is your favorite color for your bedroom? #white #wit #whitebedroom

A post shared by Bedrooms ❤️Slaapkamers ? (@ilovedreamybedrooms) on

MORNARSKA PLAVA

Imate mišljenje o svemu i ne stidite se da ga podelite sa drugima. Volite jaku kafu bez šećera i mleka, vaši politički stavovi su dobro utemeljeni i sudite o drugima na osnovu knjiga koje čitaju. Vaša spavaća soba jasno oslikava vašu snažnu ličnost, prenosi “housebeautiful.com”.

BEŽ

Volite da istaknete da niste zahtevni, već da samo znate šta volite. Bile su vam potrebne godine da pronađete pravu nijansu bež boje koja vas podseća na kapućino koji ste pili u nekom malom kafeu na odmoru u Parizu.

SIVA

Harmonična šema boja koja dominira u vašoj spavaćoj sobi dolazi od jedne ideje koju ste videli na Pinterestu. Otvoreni ste za nove ideje, ali volite da ih vidite u akciji pre nego što se odlučite za njih. Nije da ste stidljivi, samo volite da znate da će nešto provereno da funkcioniše pre nego što krenete u akciju.

SVETLO PLAVA

Kada je trebalo da se odabere boja za spavaću sobu, trebalo vam je svega pet sekundi. Jednostavno ste izabrali boju koju ste oduvek voleli – plavu. Osvežavajuće ste iskreni prema sebi i ne shvatate sebe ili svoje izbore u dekorisanju previše ozbiljno.

BRAON

Mrštite se na ideju da se otarasite svoje pozamašne kolekcije knjiga u korist digitalnih verzija. Još od malih nogu ste voleli da čitate i vaša spavaća soba je mesto gde možete neometano da se udubite u svoju najnoviju čitalačku avanturu.

ZELENA

Nikada ne zaboravljate da se zahvalite, imate fantastičnu kolekciju ešarpi i znate tačno koje vino da naručite uz koje jelo. Vi ste jedna zrela i formirana osoba, kojoj se prijatelji često obraćaju za savet. Međutim, vi uopšte niste dosadni, što vaša spavaća soba jasno pokazuje.

#green #greenbedroom

A post shared by LookKwan Shop (@lookkwanshop) on

ROZE

Bez problema biste ugostili prijatelje u svojoj spavaćoj sobi kada bi to bilo društveno prihvatljivo. Veoma ste društveni i živite za dobar izlazak, ručak sa roditeljima ili kau sa prijateljicama. Vesela boja zidova vas podseća na tinejdžerske godine kada ste ostajali budni do kasno u noć zalepljeni za slušalicu telefona.loading...