PRVA ARKANOVA LJUBAV: Sa njom je imao četvoro dece, a ostavio ju je zbog CECE (FOTO)

Razveli su se nakon 13 godina braka...

Ceca i Arkan
Printscreen

Natalija Martinović, supruga pokojnog Željka Ražnatovića Arkana, napustila ga je posle saznanja da su se pojavile emocije između njega i mlade estradne zvezde Svetlane Cece, tada Veličković.

View this post on Instagram

A post shared by Srb VIP (@srbija.v.i.p)

Nakon što joj je tadašnji suprug Željko sam priznao da se zaljubio u Cecu, Natalija je spakovala kofere i otišla u svet sa četvoro njihove dece.

Iako su u to vreme svi krivili pevačicu za njihov rastanak, Arkan je takve komentare oštro osudio, tvrdeći da pevačica nije imala nikakve veze sa tim.

Nakon 13 godina braka s Natalijom, ja sam se razveo. Moja Maša se rodila dok sam bio u hrvatskom zatvoru. Moja žena i ja tri godine već nismo bili zajedno. Imao sam tri braka, ali nikad nisam bio ženskaroš. Nikakvih ljubavnih afera nisam imao. Za 13 godina, koliko sam bio s bivšom ženom, ništa se nije dogodilo što bi izazvalo njenu sumnju. Onda sam se zaljubio u Cecu. Rekao sam to ženi. U stvari, to se postepeno događalo. Ceca je bila uporna. Otvoreno mi je govorila o svojoj ljubavi i ja sam je polako prihvatao – otkrio je 1996. godine Arkan za srpske medije.

Pavle Stevović, bivši finansijski direktor svih firmi Željka Ražnatovića, otkrio je nedavno gde se nalazi Arkanova bivša supruga Natalija, kako živi i čime se bavi.

U Americi su, u Los Anđelesu. Znam da žive teško, muče se. Natalija čuva decu, bebi-siterka je. Kažu mi da se razbolela…Blizanci i Milena su svi završili koledže, rade po dva posla da bi mogli da žive, a najmlađa Maša se još školuje – objašnjava Stevović.

Na pitanje kad je Natalija, bivša Arkanova supruga, otišla Stevović kaže:

Kad je saznala da je Željko u vezi s Cecom. Prvo je otišla u Francusku, pa onda u Grčku. U SAD je otišla posle Arkanove smrt i porodične tragedije, kad je njen brat navodno ubio porodicu, pa sebe.

Podsetimo, Natalija Martinović je prva supruga Željka Ražnatovića Arkana. U braku su bili 1985. do 1994. godine. Arkan je sa Natalijom dobio četvoro dece, blizance Vojina i Nikolu i dve ćerke Mašu i Milenu.