Prva proba Konstrakte u Torinu: Ovako će izgledati koreografija predstavnice Srbije na Evrosongu (VIDEO)

Ana Đurić Konstrakta juče ujutru je sa svojom ekipom otputovala u Torino, gde će 12. maja nastupiti na drugoj polufinalnoj večeri Evrovizije.

Foto: screenshot/tiktok.com/eurovision

Konstrakta je danas održala prvu probu, a nakon toga je zvanični nalog Evrovizije na Tviteru objavio njene fotografije uz pohvalni komentar za našu predstavnicu.

– Kao i na prethodnim nastupima, srpska predstavnica Konstrakta ima scenski nastup koji uključuje kvalitetan nameštaj, intenzivno pranje ruku i lepu koreografiju s peškirima njenih pet pratećih pevača – stoji u Tviter objavi.

@eurovision Konstrakta with a mesmerising first rehearsal for Serbia ? ?? #Eurovision2022 #EurovisionTikTok #Eurovision ♬ original sound – Eurovision

Konstrakta će se takmičiti za prolaz u finale sa Finskom, Izraelom, Azerbejdžanom, Gruzijom, Maltom, San Marinom, Australijom, Kiprom, Irskom, Severnom Makedonijom, Estonijom, Rumunijom, Poljskom, Crnom Gorom, Belgijom, Švedskom i Češkom Republikom.

Tokom prve polufinalne večeri, 10. maja, takmičiće se Albanija, Litvanija, Švajcarska, Slovenija, Hrvatska, Ukrajina, Bugarska, Moldavija, Portugal, Austrija, Grčka, Norveška i Jermenija.

Veliko finale ovogodišnje Evrovizije biće održano u subotu, 14. maja.

Pesma Evrovizije 2022. godine biće 66. po redu izbor za Pesmu Evrovizije. Održaće se u Torinu, zahvaljujući pobedi sastava Maneskin na Pesmi Evrovizije 2021. godine u Roterdamu sa pesmom „Zitti e buoni”.