PRVE FOTOGRAFIJE “ZADRUGE 2”: Izgrađena čitava KNEŽEVINA, nećete verovati o kakvom luksuzu je reč (FOTO GALERIJA)

Za Zadrugu 2, projekat srpske televizije Pink i Željka Mitrovića, poznavaoci tvrde da je definitivno najveći i najzahtevniji televizijski projekat.

Promo

Za potrebe ovog rijalitija sagrađena je cela jedna “kneževina” sa preko 100 objekata, morskim zalivom, rajskim ostrvom, ali i podvodnim pećinama i obilnim životinjskim svetom!

Četrdeset pet takmičara će na raspolaganju imati preko 40 plovila, četiri cepelina, veći broj zanimljivih vozila, pozorište, virtuelnu sobu, svetilište, ali i multi salu za različite takmičarske igre.

– Ovim velikim bajkovitim imaginarijumom, Željko Mitrović je pokušao da spoji tri epohe ili bolje reći tri početka, početak XVI, XX i početak XXI veka. Da li će ovaj projekat zapravo uspeti da na svetskom nivou promeni sve trendove i pravce kretanja svetskih televizija, ostaje da vidimo već početkom septembra – navodi se u saopštenju Pink televizije.

U sklopu obeležja različitih istorijskih epoha u drugoj sezoni Zadruge, početak XX veka će obeležiti i ceo vozni park oldtajmera, čiji je od danas Željko Mitrović i vlasnik.

– Desetine vozila su danas pristigle u Mitrovićev Imaginarijum, a kako bi što autentičnije prikazali period sa početka XX veka, učesnici druge sezone najgledanijeg rijalitija u regionu voziće upravo oldtajmere – piše u saopštenju.

Kako Mitrović navodi, ovo je samo jedan kontigent rekvizite iz perioda sa početka XX veka. Oko 1000 kamiona i šlepera skoro neprocenjive umetničke rekvizite stiže u Pinkove filmske studije u Šimanovcima.

Da podsetimo, Željko Mitrović projektom Zadruga 2, sagrađenom kao kombinacija Venecije, Firence i Monaka u bajkovitom Imaginarijumu, će pokušati da spoji i tri umetničke, arhitektonske i istorijske epohe – početak XVI , XX i XXI veka.