PRVE PROGNOZE BRITANSKIH MEDIJA: Megan i Hari bi mogli da PROFITIRAJU i bez kraljevskih titula, a evo i kako!

Par je zajedno težak oko 35 miliona dolara.

Beta

Megan Markl i Princ Hari definitivno odlaze iz Velike Britanije i napuštaju kraljevske dužnosti. Svoje odobrenje dala im je i kraljica Elizabeta, a ovih dana biće poznato da li ostaju bez kraljevskih titula.

Britanski mediji počeli su sa nagađanjima o tome kako će Hari i Megan živeti i šta će da rade kada prestanu da ih finansiraju princ Čarls i britanski porezni obveznici. Par je zajedno težak oko 35 miliona dolara. Bivša glumica bila je teška oko pet miliona pre udaje za princa, a Hari teži 30 miliouna dolara. Princ je imovinu najvećim delom stekao nasledstvom koje mu je pripalo nakon smrti majke Dajane.

Njih dvoje mogli bi itekako da profitiraju kada odstupe s dužnosti. Njihov brend Sussex Royal već vredi milione, a prinčevski par želi i da ga zaštititi. Kada bi imali pomenute brendirane proizvode, mogli bi da zarađuju milione dolara na godišnjem nivou.

Nadalje, par će biti poželjan kao ambasadori za sve ostale brendove na svetu. Megan i Hari bi od sponzorskih ugovora i reklama takođe lako mogli da zarade milione.

U britanskim medijima pojavile su se glasine da će se Megan Markle vratiti pisanju svog bloga koji bi sad mogao da zarađuje ogromne svote novca, a šuška se da bi par po uzoru na Obamu mogao da otvori i vlastitu produkcijsku kuću.

Sve će ići puno teže ako im kraljica oduzme titule i vojvodstvo, ali ne i nemoguće, jer bi mogli da ostanu bez brenda Sussex. Mnogi smatraju da će se to dogoditi baš iz razloga da se kraljevska titula ne bi koristila u komercijalne svrhe.

Kako god bude, Megan i Hari uživaju ogromnu popularnost u medijima i na Instagramu pa je sigurno da neće biti ništa siromašniji nego što su sada.

Inače, i Megan i Hari su visoko-obrazovani. Kao mladi princ završio je geografiju i istoriju na Etonu, a Hari je pohađao i vojnu akademiju. Megan Markle studirala je komunikologiju na univerzitetu Nortwestern.