Prvi intervju Novaka i Jelene nakon venčanja: Ne možemo da tražimo veću sreću od ove

'Kada sam je video prvi put u venčanici, kako nasmejana ide ka meni... Izgledala je kao anđeo' rekao je Novak.

Svetski broj jedan u tenisu Novak Đoković oženio se sa svojom ljubavlju iz detinjstva, a detalje sa venčanja otkrio je magazinu “Hello”.

Novak je za magazin otkrio da je ostao bez daha kada je svoju verenicu ugledao u venčanici Sare Barton koju je dizajnirala za Aleksandra Mekvina.

– Kada sam je video prvi put u venčanici, kako nasmejana ide ka meni… Izgledala je kao anđeo – rekao je Novak za Hello.

Novak Đoković i Jelena Ristić venčali su se samo par dana nakon što je on osvojio Vimbldon.

– Pokušavao sam da budem prisutan u tom momentu i zapamtim sve. Bio sam fokusiran na nju i njen osmeh i našu bebu. Bio je to zaista savršen momenat – rekao je Novak.

Jelena je otkrila da se osećala isto kao i on.

– Bila sam jako nervozna i sve mi je izgledalo mutno. Gledala sam ga kroz suze u očima i zaplakala sam čim sam ga videla. Bila sam toliko srećna i verovatno zbog trudnoće jako teško kontrolišem emocije. Jako sam zahvalna što ga imam u životu. Ne bih mogla da tražim boljeg partnera od njega – rekla je Jelena.

Dodala je da je venčanje proteklo savršeno.

– Venčanje je bilo sve ono što sam se nadala da će biti. Naša porodica i najbliži prijatelji ujedinjeni u prelepom prostoru i slave našu ljubav. Zaista je bilo emotivno i nezaboravno za nas – dodala je ona.

Venčanje je održano nakon što je Novak osvojio Vimbldon i zbog toga je ovaj dan bio još posebniji za njega.

– Oženio sam ženu koju volim i nema boljeg osećaja od tog. Osvojio sam Vibldon i postajem otac – ne bih mogao da tražim više od toga – rekao je Novak.