PRVI PUT JAVNO PROGOVORIO O ODNOSU SA MARIJOM: Kaskader Uroš Ćertić o SKANDALU o kom bruji cela Srbija

Kaskader otkrio detalje o viđanju sa Marijom Veljković.

printscreen

Kaskader Uroš Ćertić nedavno se našao u centru skandala kada su u javnost isplivale tvrdnje da je imao aferu sa voditeljkom Marijom Veljković, što je navodno bio i uzrok njenog razvoda.

printscreen

On je sada gostovao u emisiji „Puls Srbije“ i govorio na ovu temu.

Sve je krenulo od Velikog petka. Mediji su tako shvatili, da je to bilo moje priznanje da sam bio sa Marijom. Ja sam izrevoltiran na osnovu poruka, komentara pod lažnim ženskim imenima, na svaki članak o njenom razvodu, i njenom izlasku iz porodičnog doma, vraćanje u devojački stan sa troje dece. Znači, to sigurno ne rade moji prijatelji. Siguran sam, svet je mali i on (Marijin bivši suprug prim.aut.) se raspitivao po gradu, ne znam odakle mu to. Mi živimo jedan od drugog dvesta metara. Mariju znam tri, četiri godine. Sto puta smo bili u društvu Đorđa Davida, Peđe Damnjanovića, ona je glumica, ja sam kaskader, bio sam na RTS-u. Znamo se iz kraja. Odjednom on sad sumnja nešto“, rekao je Ćertić.

Slučajno je njegov drug pitao mog druga iz osnovne, mali je Beograd grad. Pitao je da li sam bio sa njom. Nije hteo da ustupi majci troje dece stan, realno izbacio ju je, nego je rekao da ode u devojački stan. Može da sumnja. Ali, nemoj da neko ostavlja ružne komentare, to sigurno moji prijatelji nisu radili. ‘On je nju najurio jer se j*be da Ćertićem’, to su pisali. Verovatno je on lično to pisao. Možda je i prava ženska osoba. Ako su njegovi prijatelji učinili su mu medveđu uslugu. Je ‘l bilo u novinama da je sa Đorđem Davidom? Jel bila? Nije! Nije bila sigurno. Kad su dvoje ljudi atkraktivni može da se pomisli tako nešto“, dodao je kaskader.