PRVI PUT NAKON RAZVODA govori o svojim problemima: Bred Pit otvoreno o alkoholu, marihuani, Anđelini, deci… (VIDEO)

Bred Pit
printscreen/youtube

Nakon teške godine i razvoda od Anđeline Džoli, Bred Pit je odlučio da progovori. Itervjuu koji je dao za magazin "GQ" opisan je kao "brutalno surov", a glumac je razvod braka uporedio sa smrću, piše "Daily Mail".

 

Holivudska zvezda i neostvareni san mnogih žena, Bred Pit (53), obišao je tri nacionalna parka u Americi – Vajt Sends, Karlsbed Kevens i Everglejds. Upravo tamo, nastale su fantastične fotografije, a na kojima možete primetiti kako je glumac vidno mršaviji, kao i da izgleda mlađe…

 

Photos and full interview at link in bio.? [? @ryanmcginleystudios ? @mobolajidawodu]

A post shared by GQ Style (@gqstyle) on

U razgovoru za “GQ”, Bred Pit je otkrio da je nedavno počeo i s terapijom, kao i da svako jutro ustaje rano da naloži vatru, a to čini i pre spavanje jer se samo tad, kako kaže, “oseća živim”.

Sebe je opisao i kao “profesionalnog pijanca”.

Ne sećam se trenutka posle koledža da nisam bio na nečemu. Alkohol, ili pušenje trave… Tako sam bežao od osećanja. Ali, prestao sam sa svime kada sam zasnovao porodicu. Osim sa alkoholom – priznao je.

Sa alkoholom se “borio” do prošle godine…

Do prošle godine se nisam suočio sa tim, pio sam previše. Pola godine sam čist. Mogao sam da pijem sa Rusom i Rus bi završio ispod stola. Bio sam profi. Bio sam dobar. Ali, sad sam samo na čaju i sokićima – iskren je Pit.

U intervjuu je rekao i da želi da bude bolji otac, zbog toga su mu deca, trenutno, najveći prioritet.

O Anđelini još uvek govori kao o svojoj supruzi i partnerki. Kaže da zajedno rade na tome da na sudu ne bude ružnih scena kada se bude odlučivalo o starteljstvu.

Ja to odbijam. Srećom moja partnerka se slaže. Naš fokus je da svi iz ovoga izađemo jači i bolji ljudi. Ne mrzim je. Mržnja je u ovim prilikama toliko često korišćena i viđenja borba za uništenje partnera, ali je u stvari gubljenje vremena – jasan je glumac.loading...