PRVI PUT NAKON TRAGIČNOG GUBITKA: Milić Vukašinović otvorio dušu i progovorio o SMRTI ĆERKE

Javnost je krajem jula ove godine potresla vest da je ćerka Milića Vukašinovića, Maja Avdibegović, izvršila samoubistvo u svom domu u Sarajevu i to samo nekoliko sati pošto su je otac i njegova supruga posetili. Prvi put posle njene smrti, Milić Vukašinović je odlučio da stane pred kamere i ispriča sve o najtežem periodu u životu.

Promo

Milić Vukašinović je odlučio da stane pred kamere emisije “Premijera-Vikend specijal” i ispriča sve o najtežem periodu u životu.

Milić je Nemanji Vujičiću kroz razgovor otkrio sve o njenom lečenju, bolesti, njihovom lošem odnosu, ali i šta je prethodilo njenom samoubistvu, s obzirom na to da je bio u Sarajevu neposredno pre njene smrti.

– Bol ostaje, život ide dalje. Što vreme više prolazi, taj bol je samo dublji i jači. Ona je čak imala dvoje dece koje su joj oduzeli zbog zavisnosti, ali ni majčinski instinkt nije mogao da pobedi zavisnost – rekao je Milić između ostalog, a celu ispovest o životu i smrti njegove ćerke gledaćete u nedelju u emisiji “Premijera-Vikend specijal”.

Ne propustite emisiju “Premijera-Vikend specijal” u nedelju 30. septembra tačno u 14 časova na TV Pink!loading...