PRVI PUT PRED SUDOM: Podignuta optužnica za zlostavljanje protiv KEVINA SPEJSIJA, on kaže – NISAM KRIV

Sud u američkoj saveznoj državi Masačusets podigao je juče optužnicu za seksualno zlostavljanje Kevinu Spesiju i dodao da američki glumac može da bude na slobodi ali pod određenim uslovima, javila je agencija Frans pres.

Beta

Glumac, koji je bio prisutan na sudu u Nantaketu, nije se izjašnjavao tokom saslušanja, ali su pojedini američki mediji preneli da su njegovi advokati na sudu rekli da se glumac izjašnjava da nije kriv za pripisana dela.

Sud je Spejsiju naložio da do narednog ročišta 4. marta ne sme da bude u kontaktu sa osobom koja ga je tužila za seksualno zlostavljane.

“Uvukao je ruku u pantalone mog sina” OSKAROVAC čeka suđenje za SEKSUALNO ZLOSTAVLJANJE tinejdžera

Spejsi (59) optužen je da je 2016. seksualno zlostavljao 18-godišnjaka u restoranu na ostrvu Nantaket, u Masačusetsu.

Pored te optužbe u Los Anđelesu je u toku istraga o drugom mogućem seksualnom zlostavljanju Spejsija posle navoda meksičkog glumca Roberta Kavazosa da je sa poznatim glumcem imao nekoliko susreta “blizu zlostavljanju”.

“Bilo je dovoljno da si muškarac, mlađi od 30 godina da bi Spejsi bio slobodniji da te dodirne. To je postalo uobičajeno da smo se svi šalili na taj račun”, naveo je Kavazos, glumac koji se pojavljuje u američkom filmu “Rush”.

POSLE UŽASNOG SKANDALA: Kevin Spejsi je ponovo na filmskom platnu! (VIDEO)

Spejsi osvojio je dva Oskara, za najboljeg glumca u ostvarenju “Američka lepota” 1999. godine i za najbolju sporednu mušku ulogu u filmu “Dežurni krivci” iz 1995. godine.