Prvo je priznao vezu sa 30 godina mlađom koleginicom, a onda i da je u problemu zbog 12 centimatara?

Pre devet meseci Mima i Tamara Tomanović, glumica iz Kosovske Mitrovice viđeni su u jednom restoranu u Crnoj Gori kako se provode. Iako je glumac tvrdio da su samo prijatelji, par se opet pojavio na promociji gastronomskih specijaliteta Crne Gore.

Milutin Mima Karadžić, glumac i producent, pre devet meseci uhvaćen je u provodu sa 30 godina mlađom koleginicom, za koju je tvrdio da su samo prijatelji.Međutim, pre par dana oni su opet viđeni zajedno.

Naime, pre devet meseci Mimu i Tamaru Tomanović, glumicu iz Kosovske Mitrovice, ekipa „Paparaco lova” uhvatila je u jednom restoranu u Crnoj Gori kako se provode. Iako je glumac tvrdio da su samo prijatelji, par se opet pojavio na promociji gastronomskih specijaliteta Crne Gore.

– U mom društvu je večeras Tamara Tomanović, glumica iz Kosovske Mitrovice. Moja prijateljica po vinu – objasnio je tada odlično raspoloženi Karadžić.

Mima Karadžić nije ni slutio da će mu 12 centimetara predstavljati problem u životu. Ne, nije ovo tekst o njegovim ljubavnim iskustvima. Niti nameravamo da bilo šta premeravamo u tom smislu. Ovo je priča o jednom glumcu, jednom vozu i jednom automobilu koji nije mogao šinama da prebaci iz srpske prestonice do Crne Gore. I to sve zbog tih 12 centimetara. U visinu, ne u dužinu.

On je bio veoma neprijatno iznenađen kad je prekjuče pokušao „fijat 500L” da utovari na kompoziciju koja saobraća na relaciji Beograd-Bar. Rečeno mu je da su mu kola previsoka i da se ne uklapaju u propise transporta „Železnica Srbije”.

– Na šalteru u Beogradu rekli su mi da moj auto ne može da stane u auto-voz jer je viši od 155 centimetara, koliko iznosi limit za vozila. U Crnoj Gori su mi nedavno primili auto ka Beogradu, ali su rekli da to čine na moju odgovornost jer postoji mogućnost da bude oštećen – kaže razočarano Mima, koji je pomenuta kola dobio od kragujevačkog „Fijata” da bi ih promovisao u novim epizodama popularne serije „Budva na pjenu od mora”.

On je planirao da 5. marta ode na Crnogorsko primorje kako bi se pripremio za snimanje, ali će sad morati na put da krene automobilom. Iz „Železnica Srbije” tvrde da kola viša od propisanog mogu da se prevoze samo tokom letnje sezone.

– Prema međunarodnim propisima, utvrđeni su uslovi po kojima se putnički automobili primaju na prevoz u međunarodnom železničkom saobraćaju. Automobili sa ili bez prikolice mogu da se transportuju u kolima za prevoz praćenih automobila ukoliko ne prelaze visinu od 1,55 metara i maksimalnu širinu od 1,80 metara. Putnički automobil „fijat 500L” visok je 1,67 metara, pa prema navedenim propisima, ne može da se preveze u kolima za prevoz praćenih automobila serije „DDam”. Samo u letnjoj sezoni„Železnice Srbije” imaju mogućnost prevoza većih automobila na relaciji Beograd-Bar-Beograd, i to u kolima serije MD iz sastava „Plavog voza”. Prevoz automobila „fijat 500L” iz fabrike u Kragujevcu do Bara obavlja se specijalnim teretnim kolima inostranih železničkih uprava – poručuju iz „Železnica Srbije”.loading...