PRVO POJAVLJIVANJE NA TELEVIZIJI: Da li biste prepoznali predsednika Vučića kada je bio đak prvak? (VIDEO)

Aleksandar Vučić, kao učenik OŠ Branko Radičević na Novom Beogradu nekoliko puta je učestvovao u snimanju emisija Branka Kockice, a sada se pojavio snimak koji javnost do sada nije imala prilike da vidi.

printscreen

Naime, u emisiji “Kockica” koja nosi naziv “Knjiga” i govori o značaju čitanja, te 1976. godine učestvovao je i sadašnji predsednik Srbije kao đak prvak i to je jedno od njegovih prvih pojavljivanja na televiziji (na snimku se pojavljuje u 14:32 minutu).

Branko Kockica je ranije za beogradske medije otkrio da sadašnjeg predsednika “nije prepoznao kada ga je godinama posle snimanja Kockice video”.

– Jedva sam ga prepoznao. Onomad sam bio prilično krupniji od njega, a sad je prilično krupniji on – rekao je tada Milićević.

Vučić je tokom osnovne škole još nekoliko puta učestvovao sa drugovima u snimanju Kockice, a jedan od snimaka nastao je na manifestaciji Radost Evrope, gde je, tada trinaestogodišnji Vučić razgovarao sa novinarima o tome šta je najviše zanimalo njegove vršnjake iz Austrije koji su bili gosti ove manifestacije.

Govorio je tada o Crvenoj zvezdi, o tome kako su njegova i austrijska ekipa odigrale prijateljsku utakmicu, da je njegov tim pobedio, ali da su bez obzira na to ostali dobri prijatelji.