PRVO POJAVLJIVANJE U JAVNOSTI POSLE VENČANJA: Supruga mladog pevača svima ODUZELA DAH (FOTO)

Krajem septembra ceo region iznenadila je vest da se oženio pevač Lukijan Ivanović, a na jednom od gradskih događaja prvi put posle venčanja pojavio se sa suprugom Milicom.

Instagram/Lukijanivanovic

Milica i Lukijan venčali su se na intimnoj proslavi u najužem krugu porodice i prijatelja, a kao jednu od fotografija sa venčanja, mladi pevač je na Instagramu podelio onu na kojoj se jasno vidi trudnički stomak mlade.

Od tada, pa do sinoćne proslave u hotelu Radisson Collection, Old Mill Belgrade Milica i Lukijan nisu se pojavljivali u javnosti.

View this post on Instagram

❤️S❤️ is comming! 💍👨‍👩‍👧

A post shared by Lukijan Ivanovic (@lukijanivanovic) on

Dolazak na zabavu svetski poznatog hotelskog lanca iskoristili za druženje sa prijateljima i poslovnim saradnicama, a čestitke zbog venčanja i vesti da očekuju prinovu stizale su sa svih strana.

Promo

Pored Lukijana i Milice Ivanović, zabavi povodom predstavljanja novog hotelskog brenda na našem tržištu Radisson Collection, Old Mill Belgrade prisustvovale su brojne poznate ličnosti, među njima i Sanja Ilić sa suprugom Tatjanom Karajanov, Vesna Dedić, Ilda Šaulić sa majkom Gordanom, Danica Krstić, Sara Jovanović, Lena Kovačević…