PRVO ŠTO VIDITE NA SLICI otkriva mnogo o vama (FOTO)

Test
Instagram/harpyia_inferi

Ovaj crtež je delo Čarlsa Alana Gilberta, ilustratora iz SAD. On ga je nacrtao 1892. godine kada je imao 18 godina. Danas se smatra jednom od najboljih iluzija svih vremena.

Na crtežu se nalaze dva prizora, a onaj koji prvi vidite otkriva dosta toga o vama. Pogledajte crtež, a ispod njega saznajte vaše prave osobine.

?all is vanity!! #charlesallangilbert #art #vanity #skulls

A photo posted by @harpyia_inferi on

Prvo ste ugledali lobanju

Može se reći da ste slobodnog duha, vrlo strastveni i jaki. Iako lobanja mnoge asocira na smrt i nešto loše, u ovom slučaju to nije tako. Ona pokazuje kako ste neustrašivi i mudri i imate sve karakteristike dobrog vođe. Vi znate kako da preživite teške trenutke i iz njih izvučete neke pouke.

Vi čvrsto stojite na zemlji svesni da ćemo svi jednog dana umreti. Zbog toga izuzetno cenite život i duhovni razvoj.

Volite da provodite vreme sami i užasavate se ispraznih druženja i razgovora. S druge strane ponekad previše težite materijalnim stvarima pa ste zbunjeni sami sobom.

Prvo ste videli ženu ispred ogledala

Vi ste definitivno romantična duša koja pomalo živi u oblacima. Skloni ste sanjarenju, a mašta vam radi punom parom.

Ponekad nemate dovoljno samopouzdanja i znate da budete pomalo pesimistični, odnosno da pamtite loše stvari u životu, a zaboravljate dobre. Skloni ste analiziranju svega oko sebe.

Vrlo ste pedantni, jako volite umetnost i sve što je lepo. Za vas ne postoje ružne stvari i ružni ljudi jer u svemu vidite nešto lepo. Svesni ste u kakvom svetu živite i zato radije maštate o lepim situacijama i priželjkujete da to zaista doživite u svom životu.loading...