PUCA NA VISOKO: Evo ko je rijaliti frajer koji je bacio oko na lepu Lidiju Vukićević (FOTO)

Jedna objava na Instagramu bila je dovoljna da se pokrene priča o navodnoj emotivnoj vezi naše glumice i mlađeg muškarca koji je bio učesnik u rijaliti programu.

instagram/vukiceviclidija

Od kako je glumica Lidija Vukićević prokomentarisala fotografiju koju je objavio Vladimir Tomović, učesnik jednog rijaliti programa, ne prestaje da se priča i nagađa o njihovom odnosu.

Mnogi korisnici Instagrama koji prate Lidiju i Vladimira na ovoj društvenoj mreži misle da se u njihovom odnosu radi o ljubavi. Kao razlog za to navode eksplicitne izjave ljubavi Lidije i Vladimira u komentarima ispod objavljenih fotografija na Instagramu.

Sve je počelo s Lidijinim komentarom kada je ispod Vladimirove fotografije ostavila tri srca, na šta joj je on uzvratio srcima i “zlato moje”. Lidija je u vezi s pričom o njihovom emotivnom odnosu izjavila da Tomovića voli sa svim njegovim vrlinama i manama, kao i da je između njih samo prijateljski odnos.

View this post on Instagram

Ako hoćeš ponovo da ideš -moraš da se vratiš,Beograd i odmah radno😘🙌

A post shared by Lidija Vukićević (@vukiceviclidija) on

Mi se znamo i družimo odavno. Ja uvek glasam za ljubav i za nju živim, ali između Vladimira i mene je zaista samo prijateljski odnos”, izjavila je Lidija.

Ipak, Vladimir tvrdi da su on i glumica više od prijatelja.

Još kao klinac potajno sam bio zaljubljen u Lidiju, dok sam je gledao u filmovima i serijama. Ne postoji muškarac na Balkanu koji se nije ložio na nju. Sada je Lidija moja žena i nas dvoje uživamo u ljubavi“, izjavio je Vladimir za beogradske medije.

Iako tvrde suprotno, ostaje da vidimo da li su Lidija i Vladimir samo prijatelji, ili su ipak nešto više od toga.

View this post on Instagram

A post shared by Vladimir Tomović (@vladelije) on