PUCNJAVA U SARAJEVU! Uhapšen poznati domaći REPER

Hapšenje se odigralo tokom prošle noći!

hapšenje
Pixabay.com

Popularni reper Buba Koreli, manje poznat pod pravim imenom Amar Hodžić, uhapšen je nakon pucnjave koja se juče dogodila u Sarajevu. Sada se oglasio i njegov advokat.

U pitanju je sarajevski advokat Zlatko Ibrišimović, koji je potvrdio da je preuzeo odbranu poznatog repera, ali nije imao više informacija o slučaju.

View this post on Instagram

A post shared by Cora (@bubacorelli)

Ja sam samo dobio poziv u kojem je rečeno da je uhapšen i to je to. Iskreno da kažem ne znam ni zašto ni kako. Tek ću kasnije, tokom dana imati detaljnije informacije – rekao je on.

Podsetimo, Buba Koreli uhapšen je sinoć oko 22.55 sati, nakon pucnjave u sarajevskom naselju Stup. Do oružanog incidenta došlo je oko 16.30 časova, a policija je na licu mesta zatekla dve povređene osobe. Koreli je, kako se navodi, uhapšen u ulici Ljubljanska, gde je zatečen u Audiju Q7 koji su policajci pretresli, a kako se nezvanično saznaje, nije pronađeno ništa sumnjivo. On se, prema policijskim informacijama, tereti za krivična dela izazivanja opšte opasnosti, nošenja oružja i nanošenja teških telesnih povreda. Još se traga za jednom osobom koja je prilikom pucnjave bila u Mercedesu, a za tim autom je raspisana poternica. Takođe, uhapšen je i Hodžićev rođak.

Kako se navodi, Buba Koreli se nalazi u prostorijama za zadržavanje MUP-a KS i čeka da ide pred tužioca. On je juče, nakon incidenta izjavio sledeće:

Ja, Amar Hodžić, sam se našao u pogrešno vreme, na pogrešnom mestu i nikako nisam povezan sa nemilim događajem.