Pukla tikva: Rada Manojlović očajna i usamljena, ostavlja Momira!

Po beogradskim kuloarima počelo je da se šuška da Rada Manojlović nije više srećna u dvogodišnjoj vezi na daljinu sa Momirom Gajićem, te da je odlučila da ga ostavi.

Kako prenosi Alo.rs, Momir, i kada se javi na telefon, pravda se Radi da je na sastancima i kaže da ne može dugo da priča, pa je čak odbio i da odu na zajednički odmor, što je pevačicu dotuklo.

– Rada je u depresiji jer je nekada sve funkcionisalo kako treba, čuli su se po nekoliko puta na dan, pričali preko „Skajpa”, sve je bilo super. Non-stop su bili zajedno kada je pevačica bila na turneji u Americi i kada se vratila bila je veoma tužna jer joj je bilo lepo s njim. U poslednjih mesec dana ne čuju se više redovno, prođu čak i dva dana da joj se Momir ne javi, a kada ga nazove, on je na sastancima, pravda se da ne može dugo da razgovara – ispričala je za „Alo!” pevačicina prijateljica i dodala da je kap koja je prelila čašu i navela Radu da razmišlja o raskidu bila to što je Gajić odbio da idu na zajednički odmor.

– Bio je dogovor da Rada uzme deset dana odmora i da zajedno odu na letovanje, ali joj je on pre nekoliko dana saopštio da ide sa drugaricama jer on ne može zbog obaveza. To je bila kap koja je prelila čašu. Ozbiljno razmišlja o tome da stavi tačku na tu vezu. Baš tada, kada joj je saopštio da neće ići zajedno na odmor, ona mi je rekla: “Kada ga zovem, on je stalno na sastancima, ne može da nađe vremena da dođe u Srbiju. Čak ni na odmor ne idemo zajedno. Ne mogu više, nemam strpljenja, raskinuću.” Mnogo se Rada trudi oko Momira, ali on to ne uzvraća ni na koji način – kaže Radina bliska prijateljica.