PUKLA TIKVA: Razvodi se NAJMOĆNIJI LEZBIJSKI PAR, a to će ih skupo koštati!

Porša de Rosi i Elen Dedženeris
Wikipedia

Uspešna komičarka Elen Dedženeris i glumica Porša de Rosi navodno se razvode.

 

Iako ovo nije prvi put da mediji javljaju kako je odnos Elen Dedženeris (59) i Porše de Rosi (44) u ozbiljnoj krizi, čini se da ovog puta neće biti povratka na staro i da im sledi razvod. Prema izvorima bliskim paru, Elen je prošle nedelje skinula s ruke venčani prsten, što nikad prije nije učinila.

Svima onima bliskim paru čiji brak traje već devet godina, razvod baš i nije neko iznenađenje. Voditeljka, komičarka i direktorka medijske kompanije Elen Dedženeris (59) navodno je ta koja je odgovorna za raspad braka.

Par je u maju uhvaćen u ružnoj javnoj svađi ispred jednog restorana u Los Anđelesu, gde su toliko vikale da se nisu obazirale ni na prolaznike. Očito je to bio tek početak kraja.

Elen je ljubomorna i kontrol frik?

Naime, Poršini prijatelji rekli su da je lepoj glumici dosadilo da živi u senci znatno imućnije i uspešnije supruge, a najveći problem je to što se Elen i postavljala kao da je nadmoćna. Neprestano je pokušavala da kontroliše Poršu, govorila joj koje glumačke uloge da ne prihvata jer “nisu dobre za nju”, ponašajući se posesivno i ljubomorno, otkrivaju izvori.

Living with art @theellenshow #ChristopherWool

A post shared by Portia de Rossi (@generalpublic.art) on

Porši je rekla da mora da okonča taj brak, inače će “pući”. No, Elen joj je dugo osporavala čak i to – pravo na mišljenje o razvodu, govoreći joj da je reč o privremenoj krizi te da će se “potruditi da bude bolje”.

Osim toga, Porši je sve više počelo da smetati koliko Elen pije, iako je to navika koju je Elen imala otkad su se upoznale.

Elen će razvod mnogo koštati…

Iako je Elen prošle sedmice viđena na večeri s misterioznom brinetom, izvori bliski paru tvrde da bi ona preduzela sve da spasi brak, ali da je Porša ta koja to više ne želi.

Uprkos svemu, Elen joj je kupovala skupocene poklone i nedavno je rezervisala odmor iz snova na Južnom Pacifiku, ali Porša nije želela da ide, piše Radar Online.

Pre pravnog razvoda, Elen mora dobro da promisli o tome kako će da zaštiti svoju vrednu imovinu. Njeno bogatstvo se procenjuje na oko 360 miliona dolara i znatno je bogatija od Porše, koja bi mogla da profitira razvodom.

Elen će verovatno ponuditi Porši novac da bi potpisala ugovor prema kojem neće o detaljima njihovog braka govoriti u javnosti i verovatno će pristati na bilo koju svotu koju Porša zatraži, piše In Touch Weekly.

Thanks @aaron for a great shoot at GP! Check www.generalpublic.art for video and pics--coming soon

A post shared by Portia de Rossi (@generalpublic.art) on