Iako su glumicu Saru Džesiku Parker svi ismejali zbog neobičnog izdanja, drugi su joj pak uputili brojne kritike na račun njenog beživotnog i starog izgleda.

 

Kada se 53-godišnja glumica Sara Džesika Parker pojavila na crvenom tepihu Met Gale, sa ogromnim ukrasom na glavi s prizorom Isusovog rođenja na glavi, mnogi ljudi su na društvenim mrežama komentarisali autfit koji je odabrala za ovaj događaj.

Ali druga grupa je potouno zanemarila njenu katoličku temu i svu pažnju fokusirala na izgled, udelivši joj brojne kritike koje se mahom odnose na star izgled.

 

Sara izgleda kao da ima 89 godina. Volim njen stil, ali zaboga… Izgleda kao da nikad nije popila čašu vode ili uzela vitamine –  komentarisala je jedna tviterašica.

Isuse Hriste! Sara Džesika Parker je stvarno ostarila. Zar je pušila 40 cigareta na dan? – glasio je komentar korisnika interneta.

Zašto Sara izgleda kao da ima 100 godina? – upitao je treći.

Ipak, bilo je i onih koji su stali u njenu obranu.

 

Svi trolovi koji komentarišu kako je Sara Džesika Parker stara, pogledajte sebe u ogledalu. Izgleda odlično! Žena je u 50-im godinama koja lepo stari. Da mi je videti kako ćete vi izgledati u tim godinama – jedan je od komentara.loading...