Radost u domu manekenke: Adriana Lima spektakularnim snimkom objavila lepu vest (VIDEO)

Adrijana Lima objavila je srećne vesti putem svojih društvenih mreža, a čestitke stižu sa svih strana.

Foto: screenshot/instgaram.com/adrianalima

Brazilski modela je objavio putem TikTok naloga da očekuje treće dete u svojoj 40. godini. U video snimku jedna od najlepših žena sveta može se videti u belom mantilu bez šminke.

Ona zatim drži test na trudnoću koji je pozitivan i jasno daje do znanja da je u blagoslovenom stanju. Njen izabranik, filmski producent Andre Lemers III, izgleda kao da se upravo probudio dok nosi crnu majicu i deluje iznenađeno i šokirano nakon saznanja da će postati otac.

@adrianalima #firstiktok #baby #surprise ♬ (Your Love Keeps Lifting Me) Higher & Higher – Jackie Wilson

Adrijana je tokom braka sa Markom Jarićem, sa kojim se razvela 2014. godine, već dobila dvoje dece, pa par deli starateljstvo nad ćerkama Valeninom koja ima 12 godina i Sijenom koja je tri godine mlađa.

Valentina i Sijena će uskoro dobiti setru ili brata, a kog je pola beba – saznaćemo kroz nekoliko meseci.

Andre Lemers ima 40 godina. Rođen je 22. juna 1981. godine u Los Anđelesu. Nema informacija o tome gde su spar upoznao, ali Lemers je, takođe, iz industrije zabave, a to bi mogla biti veza između njega i Viktorijinog anđela.

Andre Lemmers nije toliko poznat kao njegova devojka, a po profesiji je filmski producent koji živi u Santa Moniki u Kaliforniji.

Prema njegovom LinkedIn profilu, Lemers radi kao kreativni izvršni direktor i producent za produkciju “Holliwood Gang” od 2016. godine, a četiri godine kasnije postao je i partner kompanije.

Lemers je takođe generalni direktor “MiLu entertainment-a” poslednjih sedam godina.

Njegova najistaknutija dela su “Bogovi nesreće” i “Kamene makaze za papir”, gde je on producent. Radi i na raznim projektima koji su još uvek u produkciji i koji će biti premijerno prikazani u budućnosti.

S obzirom na to da nije mnogo poznat javnosti, ne zna se sa kim je bio u ljubavi pre nego što započeo vezu sa nikad prežaljenom srpskom snajkom, a procenjuje se i da poseduje veliko bogatsvo uzevši u obzir da dugi niz godina radi kao producent u Holivudu.