RAJ RUŽIČASTIH STVORENJA: Ulaz na ovu plažu košta 100 DOLARA, a kada saznate razlog PAPRENE CENE bićete oduševljeni! (VIDEO)

flamingo plaža
instagram.com/bionderrima

Privatna plaža na Arubi idealna je lokacija za sve ljubitelje kristalno tirkiznog mora, prostranih peščanih plaža i druženja sa elegantnim ružičastim pticama...

Ostvro Aruba koje se nalazi u Karipskom moru može se pohvaliti brojnim aktivnostima, kao i prelepim restoranima, a posebnu atrakciju predstavljaju dve plaže… 

This is what I call paradise ?? #Aruba Photo @isabellapedrali #womanslook

A post shared by WOMANSLOOK RUSSIA ?? (@womanslook) on

Jedna je namenjena porodicama sa decom, a druga je “adult only”, ujedno i najatraktivnija jer tamo slobodno šetaju flamingosi!

Upravo je to i “mamac” za sve turiste, koji koriste svaku priliku da na društvenim mrežama promovišu kristalno čisto more, beli pesak i susret sa neobičnim pticama.

Flamingosi na ovoj plaži su toliko navikli na ljude, pa su se potpuno pripitomili i uživaju u njihovom društvu!

Odlična je stvar što ne morate biti gost resorta kako bi posetili ovu privatnu plažu, ali za ovo zadovoljstvo morate da izdvojite veću količinu novca.

Naime, dnevna karta za odraslu osobu iznosi 99 dolara (10.000 dinara), ali uključuje i ručak, koktel dobrodošlice…

Cifra jeste dosta paprena, ali to ne sprečava ljubitelje flamingosa i prekrasne prirode da provedu čitav dan u ovakvom, zaista, rajskom okruženju.