Rajan Reder predstavlja album “Native” u Beogradu

“OneRepublic” prave elektro dens spektakl u Areni

Koncert elektro dens atrakcije OneRepublicodržaće se 6. juna, 2015. Beogradu u Kombank Areni, sa početkom u 21h. Ljubitelji elektro densa iz čitavog regiona dolaze na njihov beogradski koncert. Oni će našoj publici predstaviti novi album.  Njihov megahit iz 2007. „Apologize“ nalazi se među prvih 50 na Bilbordovoj listi Hot 100 najboljih pesama svih vremena.

Novi album “Native” nudi pregršt hitova koje je uradio njihov lider Rajan Teder.Rođen i odrastao u Tulsi u Oklahomi, Teder je odrastao pevajući u crkvi i on kaže da su kantri muzika i gospel najviše uticali na njegov pevački stil. Ali iako već godinama peva dinamičnim i nesputanim glasom na koncertima OneRepublic-a tokom godina, dugo je izbegavao da takvim glasom peva u studiju. Očaran je i dana elektro zvukom.

– Postao sam opsednut elekto-dens muzikom kad sam video nastup benda Swedish House Mafia na festivalu Coachella prošle godine koji me je raspametio,“ kaže Teder koji je ranije sarađivao sa ovim EDM triom (kao i sa DJ pionirom te kulture, Paul Oakenfoldom). „Počelo je kao eksperiment, ali je dobilo neki svoj život i na kraju smo nabasali na ovaj hibrid koji nam je omogućio da očuvamo naš prepoznatljivi stil, ali i da unesemo nešto potpuno novo – kaže Rajan Teder.loading...