Ovaj skupoceni rajf viđate u svim radnjama, ali sada možete i sami da ga napravite (TUTORIJAL)

Rajfovi
Dnevno.rs/Petar Marković

Sve dame znaju da je rajf pravi ukras za svaku glavu i svaku frizuru. Oni mogu biti veoma raznovrsni i izuzetno interesantni, a mi vam donosimo serijal tutorijala sa predlozima kako možete sami da napravite fantastične kreacije koje bi svaka ženska osoba poželela.

 

Poslednjih meseci su veoma popularni rajfovi i trake sa cvetovima, ali njihove cene mogu biti dosta visoke. Međutim, ovaj neobični i interesantni aksesoar veoma jednostavno možete i sami da napravite, a evo i kako.

Potrebno je:

– običan rajf,

– veštački cvetovi,

– pištolj za lepak ili lepak (opciono).

1. Uzmite jedan običan rajf koji možete da obavijete satenskom trakom ili da ga ostavite kako jeste ako vam se dopada. Uzmite veštačko cveće koje možete da nađete u radnjama dekorativnih materijala. Ukoliko cveće ima stabljike, možete njih da obavijete oko rajfa, a ukoliko nema, direkno zalepite cvetove na rajf.

 

2. Krenite od sredine pa uvijajte cvetove željene boje i veličine ka krajevima. Vodite računa da ne uvijate cvetove skroz do kraja, već do ušiju, jer će vam u suprotnom smetati.

 

3. Izaberite cvetove u jednoj ili više boja po želji. Mi smo odabrali bele i svetlo roze, ali vi možete da kombinujete boje koje se vama dopadaju. Možete i da napravite više kombinacija pa da imate po jedan za svaku priliku.

 

4. Trebalo bi da dobijete rajf koji podseća na ovaj na fotografiji.

 

5. Sigurni smo da će svaka dama poželeti bar jedan ovakav rajf, a kao neobičan i originalan ukras on će unaprediti svaku frizuru i svi će ga primetiti.

 

Divan ukras zar ne?