20th Century Fox je objavio dugo očekivani trejler za “Deadpool 2”, pod nazivom "Deadpool upoznaje Kejbla“ koji će vas potpuno ostaviti bez teksta!

 

Nastavak nam donosi novu priču u kojoj ćemo gledati Vejda Vilsona (Rajan Rejnolds) kako se nadmeće sa Kejblom (Džoš Brolin), mutantom s metalnom rukom iz budućnosti čija prošlost je veoma zamršena. U filmu ćemo gledati još jednu novu ličnost – mutantkinju Domino, koju tumači glumica Zazi Bits.

Kao i u prvom delu, i u novom filmu o omiljenom anti-heroju, Stefan Kapičić će se naći u ulozi Kolososa.

– Počelo je – na radost svih nas u ekipi Deadpool 2! Srećni smo što konačno možemo da podelimo deo uzbuđenja koje nas čeka od 17. maja. Ono što donosi nastavak je nešto što niko ni u najluđim snovima ne može da očekuje – objašnjava Kapičić.

On je drugi deo filma “Deadpool“ okarakterisao kao dostojan nastavak fenomenu prvog dela, koji je porušio sve rekorde.

– Ja sam još uvek uključen u postprodukciju filma sa Rajanom Rejnoldsom i Dejvidom Ličom, tako da mogu samo sa ponosom da dodam da nikad nisam bio zadovoljniji s postignutim po pitanju Kolosusa i celokupnog filma. U sledeća dva meseca očekujte bukvalno bombardovanje genijalnostima od strane naše ekipe – najavljuje Kapičić.

“Deadpool 2“, u režiji Dejvida Liča, dolazi u domaće bioskope 17. maja, a do tada, uživajte u novom trejleru.loading...