Jedna od trenutno najaktuelnijih manekenki sveta, Điđi Hadid, slikala se za naslovnicu poznatog časopisa "Vogue", međutim, čim je objavljena naslovna fotografija, fanovi su zapalili društvene mreže komentarima da poznata manekenka ne liči na sebe. Što je i istina.

?

A post shared by Gigi Hadid (@gigihadid) on

Kada pogledate fotografiju, na prvu nećete ni prepoznati da je ona.

Fotograf koji je slikao Điđi odlučio je da potamni ten ove lepotice, kao i kosu koja je u prirodi daleko svetlija, ali kada su shvatili šta se dešava u javnosti, čelni ljudi italijanskog izdanja magazina “Vogue” oglasili su se izvinjenjem, a svoj stav putem društvenih mreža iznela je i Điđi

Fotograf Stiven Klajn objasnio je da je samo želeo da učini njen ten bronzanim, kako bi se uklapao uz odelo u kojem se slikala, ali da razume sve kritike koje su mu upućene.

On se takođe izvninio poznatoj manekenki. 

Ona je i sama objasnila da u modnoj industriji treba da postoji raznolikost, a njena odgovornost kada je fotografisanje u pitanju, završava se onog trenutka kada napusti snimanje. Sve što se desi nakon toga, to nije njena odluka.

Điđi je dodala i to da je želja fotografa bila da bude drugačija, ali se i ona izvinila svima na koje je ovo uticalo. Dodala je da se nada da će baš ovo u budućnosti biti primer drugim magazinima.loading...