RASPLAKALA INTERNET: Glumica podelila objavu koja jezivo realno prikazuje borbu sa TEŠKOM BOLEŠĆU

Glumica Selma Bler pri kraju je dvomesečnog lečenja kojim se bori protiv multiple skleroze.

printscreen

Ova 47-godišnja glumica objavila je veoma emotivan post na svom profilu na Instagramu u kojem je sa svojim pratiocima podelila kako prolazi kroz vrlo težak period u životu.

View this post on Instagram

Insomnia. I am like a waking baby. Afraid and want to cry. I want my mom. I do. I will take a bath. And cry. The beginning is hard. I have to Remember. #hsct #baby

A post shared by Selma Blair (@selmablair) on

Nesanica. Kao dete sam koje se budi. Plašim se i plače mi se. Želim svoju mamu. Želim. Okupaću se. I plakati. Početak je težak. Moram da zapamtim – napisala je Selma uz fotografiju na kojoj se vide noge sa modricama.

Glumica je zbog lečenja i tretmana pre dva meseca napustila Kaliforniju i otputovala u inostranstvo, ali sve vreme lečenja Selma javno govori o svojoj bolesti i obaveštava svoje pratioce o svom zdravstvenom stanju, ali i patnji kroz koju prolazi.

Ona je na Instagram postavila još jednu fotografiju ispod koje je napisala:

Imam ovu krastu na glavi već dva meseca. Stoji mi kao i moja nova ćelava glava. Nije me briga ni za gubitak kose. Ali ako mi obrve potpuno otpadnu, pevaću drugu pesmu. Ovo sam ja u ovom trenutku, ne objavljujem stare fotografije – napisala je glumica.