Rastužio žene širom sveta: Bali beg se ženi (FOTO)

Upućeni tvrde da su njih dvoje već kaparisali vilu u mirnom delu Istanbula i da planiraju baš tu da započnu svoj bračni život.

Turski glumac Burak Ozčivit i njegova koleginica Fahrije Evsen će se venčati sledeće godine na leto! Vest je poput bombe odjeknula u turskim medijima, a njih dvoje još uvek nisu potvrdili te navode.

Burak i Fahrije svoj ljubavni život čuvaju daleko od očiju javnosti. U poslednje vreme ih je paparaco više puta uhvatio dok su bili zajedno, uvek postavljaju fotografije na Instagramu u isto vreme, a na jednoj se čak vidi da čuveni Bali beg pozira u stanu lepe glumice.

Upućeni tvrde da su njih dvoje već kaparisali vilu u mirnom delu Istanbula i da planiraju baš tu da započnu svoj bračni život, piše turska Gazeta.

Foto: Instagram

Novinari ih uporno prate, a kada su prošle nedelje pitali glumicu, koja je poznata po ulozi Nedžle u seriji “Kada lišće pada”, da prokomentariše ljubavnu vezu sa Burakom, ona je sa osmehom na licu kratko odgovorila: “Ne komentarišem svoj privatni život.

 

Fahrije i Burak su se upoznali pre godinu dana na snimanju serije “Grmuša”. Dok je trajalo snimanje, šuškalo se da među njima ima više o prijateljstva, a kada je Ozčivit raskinuo veridbu sa manekenkom Sejlan Čapom svi su znali ko je “krivac” za to.
Odmah po okončanju serije, poznati par je počeo da snima film u Bodrumu, a premijera se očekuje 23. januara 2015. godine.