RAT NA ESTRADI? Tanja Savić napustila studio tokom snimanja emisije “Amidži šou” – otrkrila sada i ZAŠTO

Pevačica prvi put o napuštanju emisije!

instagram/tanja_savic_private

Pevačica Tanja Savić prethodne noći nastupala je u prestoničkom klubu “Kasina”, a pre samog izlaska na scenu progovorila je sa predstavnicima sedme sile o temama kojima se mesecima priča.

Popularna dama konačno je razjasnila svoj emotivni status, te istakla da je spremna za ljubav, ali da u njenom životu nema trenutno pravog muškarca.

Mislim da je sve bila medijska želja da ja nađem srodnu dušu. Sada sam ojačala, pa mi je trebao muškarac s kakvim su me i povezivali. Dve godine sam sama, što se i vidi po meni. Niko se ne usuđuje da mi privuče pažnje. Žena sam koja je spremna na ljubav – ističe pevačica.

Tanja se posebno osvrnula na napuštanje emisije “Amidži šou“, te istakla da je taj događaj krivica voditelja i autora.

Tu je najveći krivac Ognjen Amidžić. Nikada to ne bih uradila da smo imali neki dogovor. Kada sam stigla tamo, ugledala sam Jovanu Jeremić. Nisam želela da sedim sa njom u istoj emisiji. Ona je osoba koja sebe hvali previše i dobija previše na medijskom prostoru. Odlika inteligentnih je da puste da ih neko drugi hvali, a ne da sami sebe hvale. Iznosila je neke stvari o meni. Ognjen, jednostavno, mora da bira goste – zaključila je Tanja Savić.