Rat starleta se nastavlja: Stanija je bolesna lažljivica?!

One baš ne odustaju

Stanija Dobrojević ponovo je izbacila iz takta Soraju Vučelić, koja je na Tviteru iskalila svoj bes prema njoj!

Rat starleta se zahuktao kada je Soraja pročitala da je Stanijin advokat Nemanja Aleksić izjavio da mu je kolega koji nju zastupa nudio da se nagode mimo suda, pa je napisala:
– Stoka ostaje stoka, laže bolesno javnost, pa laže! E, neće moći!

Kako se ovaj post nedvosmisleno odnosio na Novosađanku s kojom ima nerešen spor, pozvali smo Vučelićevu, koja nam je objasnila o čemu je zapravo reč.

– Suđenje nije ni zakazano, a ni žalba još nije usvojena. Apsolutno ništa što se tiče ovog procesa nije okončano, nema još ni datuma, a kamoli bilo kakve presude. Prema tome, još ni o kakvom iznosu ne može da bude reči.

Tako da su svi shvatili opet i po ko zna koji put – sve je to gnusna laž zarad marketinga i samopromocije.

Nemojte da vas iko laže i koristi za ličnu promociju takvim praznim pričama. Ubuduće možete slobodno da kontaktirate s advokatskom kancelarijom Borivoja Borovića i imaćete tačne informacije – poručila je Soraja.

Ono što je Baranku izrevoltiralo osim izjave advokata Nemanje Aleksića o nuđenju javnog izvinjenja mimo suda očigledno je i pominjanje odštete od 400.000 dinara za to što je tužena kad je izjavila da je Stanija oralno zadovoljavala njenog prijatelja Matiju u toaletu jednog kafića.

Stanija je rešila da se za sve to brani ćutanjem.

– Nemam komentar i ne dajem izjave u vezi s tim. Za sve kontaktirajte s mojim advokatom – rekla je Dobrojevićeva.