RAZBESNELA PRATIOCE: Zbog komentara o RATKU MLADIĆU žestoka rasprava na Severininom instagramu

Ona je pre dva dana objavila fotografiju sa umetnikom Dimitrijem Popovićem, podsećajući fanove na zajedničke projekte iz 2010. godine, ali i na njegov rođendan. Ono što verovatno nije očekivala jesu komentari osude koji su stigli od njenih mnogobrojnih pratilaca.

printscreen

Severina Kojić ušla je u klinč sa svojim pratiocima na Instagramu nakon što je objavila seriju fotografija na kojima pozira kao biblijska raspuštenica Salome, koja je tražila glavu Svetog Jovana Krstitelja. Prilikom rasprave sa jednim fanom u komentarima, pop zvezda je napravila poređenje između Hitlera i Ratka Mladića.

“Na današnji dan rođen je jedan od mojih najdražih slikara. Jedan od naših najcjenjenijih slikara, čije slike imaju posebno mjesto u Vatikanu i jedini koji je s ovih prostora imao izložbu zajedno s Dalíjem. Imala sam sreću s njim surađivati 2010. na njegovom opusu “Salome”, a uskoro će imati izložbu “Biblijske žene”, na kojoj ponovo surađujemo. Ovaj put kao Marija Magdalena.
Dragi Dimitrije, želim Vam sve najljepše povodom rođendana… Vidimo se na izložbi”, napisala je Severina.

Iako je bila vidno raspoložena i spremala se za gledanje serije, kako je kasnije napisala u komentarima, ipak nije ostala ravnnodušna na komentare desničara koji su pokušali da je posrame jer “huli na Boga”, “propagira nemoralne vrednosti” i slično.

U raspravi sa ljudima koji su se gnušali ovih slika pevačica se dotakla i Ratka Mladića, koji je želeo, kako ona tvrdi, da pobije Hrvate kao što je Adolf Hitler pobio Jevreje.

Nakon što je jedan pratilac rekao “da nas tresu potresi i virusi jer smo kao ljudska rasa zastranili”, pevačica se dotakla teme rata.

“Jesmo, kao ljudska rasa smo zastranili još pre nego što su razapeli Isusa. Sad smo progresivni. Sad razapinjemo Instagramima. Pa i virusima pretite. Bio je već jedan, slično je razmišljao o neistomišljenicima Hrvatima. Zvao se Mladić ili Hitler. Nije uspeo, na sreću. Ubijao je Jevreje. Slikare nisu puno ubijali, koliko znam. A potresi su vam normalni, kažu seizmolozi”, napisala je Severina.

printscreen/instagram/Severina