Različita mišljenja: Šta je seksi ples za muškarce, a šta za žene

Muškarcima je seksi da žene mrdaju guzom kada igraju, a dame vole momke koji u igru najviše uključuju gornji deo tela.

Ples svakako može da bude način zavođenja, a u zavisnosti od toga koliko ste u tome stručni, delovaćete atraktivnije ili manje privlačno.Istraživači sa Northambrija univerziteta sproveli su studiju kako bi zaključili koji plesni pokreti su seksi ženama, a koji muškarcima.

Tom prilikom otkrili su da su devojkama privlačni muškarci koji koordinirano pomeraju gornji deo tela tokom plesa. Ipak, momci, ako planirate da je zavedete igrom, budite oprezni. Ako je sudeći prema ovom istraživanju, tanka je granica između onog što je damama seksi i onoga što im je odbojno. Tako im je, na primer, privlačan momak koji koordinirano pomera gornji deo tela i izvodi razne pokrete rukama, ali potpunim promašajem smatraju muškarce koji previše pomeraju ruke tokom igre, da ne kažemo – “mlataraju” rukama.

Nimalo iznenađujuće, za seksi ples muškarcima je dovoljno da žene mrdaju guzom. Naravno, i tu se podrazumeva dobra koordinacija, odnosno pokreti koji se slažu uz ritam, a ne jednostavno “drmusanje”.  Isto kao i damama, ni muškarci ne smatraju da je privlačno preterano mahanje rukama oko sebe, kao ni “ukočenost” ruku stisnutih uz telo.

U svakom slučaju, najvažnije je da budete opušteni. Bez obzira na to koliko se trudite da izvedete ovaj “seksi ples”, ukoliko ste ukočeni, neće vam poći za rukom. Zato se opustite i pokreti će doći sami od sebe.