RAZMISLITE PRE NEGO ŠTO SEDNETE U AUTO: Najgori vozači se rađaju u ovim horoskopskim znacima

Važi i za muškarce i za žene.

Vožnja
Freedigitalphotos.net/graur razvan ionut

Dok se neki vozači odlično snalaze na putu, drugi muku muče sa parkiranjem i zaustavljanjem na crveno pa i nisu baš idealan izbor kada nam treba neko da nas odbaci kući.

Ako je verovati horoskopu, razlog zbog kojeg se neki ljudi smatraju katastrofalnim vozačima leži u mesecu njihovog rođenja, odnosno u znaku u kojem su se rodili, a ovih pet znakova smatraju se najgorima za volanom!

1. Ovan

Vladajuća planeta ovog znaka je Mars, zbog čega su oni eksplozivne naravi pa im ne treba puno da seiznerviraju u saobraćaju.Tvrdoglavi su i lako gube kontrolu, a vole i brzo da voze pa vožnja s njima i nije najprijatnija.

2. Bik

Bikovi vole da se takmiče pa će često nagaziti gas ako vide da ih je neko pretekao. Teritorijalni su pa će se tvrdoglavo držati svoje trake, ali će ipak paziti da ne dođe do nesreće jer im je njihova imovina, u ovom slučaju automobil, važnija od dokazivanja.

3. Strelac

Strelčevi se smatraju jako opasnim vozačima jer im je teško zadržati pažnju, a oči im često beže s puta. Pažnju im može odvući sve, od mačke do oblaka na nebu.

4. Ribe

Kao i Strelac, i Ribe teško ostaju fokusirane na vožnju. Jako su emotivne pa će burno reagovati na svaku sitnicu u saobraćaju, što im može stvoriti stres, zbog čega im postane teško da prate saobraćajna pravila.

5. Vodolija

Ovaj znak poštuje saobraćajna pravila samo kada baš mora, ali kada zna da je niko ne gleda, Vodoliji nije problem da skrene u jednosmernu ulicu ili prođe kroz crveno svetlo na semaforu.loading...