Razveo se zbog nje: Sanja Papić u vezi sa advokatom Luke Bojovića

Bivša misica Sanja Papić (30) sada neometano može da uživa u vezi sa advokatom Luke Bojovića, Dragoslavom – Mišom Ognjanovićem (53) pošto se on nedavno razveo.

Iako je na Instagramu objavila fotografije sa odmora na Tasosu s Mišom, bivša misica nije želela da govori o njihovoj ljubavi, piše Blic.

– Zaista nemam komentar – kazala je manekenka posle dubokog uzdaha, dok advokat i njegova bivša supruga juče nisu bili dostupni.

– Miša i Sanja su idealan spoj. Ona prosto blista kada je s njim. Pošto sada ne postoji nijedna smetnja njihovoj ljubavi, najzad mogu da uživaju. Ne bi nas čudilo i da odluče da se venčaju – kaže sagovornik dobro upućen u njihovu ljubav.

Miša i Natalija bili su u braku od 2007. godine i imaju sina. Ona je pre braka bila u vezi s pevačem Vladom Georgievim, a svojevremeno su je proglasili za jednu od deset najlepših svetskih “Plejbojevih” zečica, piše Blic.

Sanju su pre Miše dovodili u vezu s kontroverznim biznismenom Dejanom Popovićem Tigrom, zbog kojeg se navodno posvađala sa drugaricom Tijanom Stajšić. Posle Tigra, na Sanju je “bacio oko” maneken Vladimir Cvetković, ali navodno nikad nisu prešli granicu flerta.

Manekenka i pravnik su skoro dve godine krili da su u vezi jer je on donedavno bio u braku sa “Plejbojevom” zečicom Natalijom Mihić.loading...