Razvodi se a nema para za sudske troškove: Manekenka nije imala novca da kupi kartu za put!

Poznata manekenka nije se pojavila na sudu u Podgorici, jer nije imala para da kupi kartu, saznaje 'Alo'.

Iako je često izjavljivala kako jedva čeka da se razvede od supruga Danijela Alibabića, kojeg je optužila da ju je fizički maltretirao u braku i da je homoseksualac, Jovana Nikolić se juče nije pojavila na prvom ročištu u brakorazvodnoj parnici u Osnovnom sudu u Podgorici i to zbog finansijskih razloga, piše „Alo”.

Pevač se nekoliko minuta pre zakazanog termina pojavio nasmejan u društvu advokata, čak je i ispozirao novinarima koji su ga čekali ispred suda, a kako „Alo” saznaje od izvora bliskog Nišlijki, ona nije otputovala u Podgoricu, jer nije imala para ni za advokata ni za put!

– Jovana jedva čeka da stavi tačku na brak sa Danijelom, ali nije imala finansijsku mogućnost da se pojavi na ročištu. Do juče se nadala da će uspeti da otputuje, ali nije uspela da pozajmi novac za put, ali ni za advokata. Jovana još ne radi nigde, njeni roditelji ne mogu da joj pomognu, dali su joj koliko su imali, ali to nije bilo dovoljno ni za kartu do Podgorice, tako da se ona ovog puta nije pojavila i moraće da sačeka sledeće ročište – priča nam izvor blizak Nikolićevoj.

Kada je „Alo” pozvao bivšu farmerku da je pita zašto nije bila na ročištu, ona nije bila raspoložena za priču.

– Nemam komentar – bilo je sve što je rekla Jovana, dok je njen, još uvek zakonit suprug, bio nešto rečitiji, pa je nakon napuštanja sudnice rekao:

– Ročište je održano uprkos odsustvu druge strane, a o detaljima suđenja ne mogu da pričam! Jedva čekam da se parnica okonča, sa Jovanom se nisam čuo – kazao je Alibabić i dodao da mu je nakon razlaza sa Jovanom popularnost porasla, kao i da ima više nastupa van Crne Gore.

Njegov advokat nije želeo da daje izjave zbog tajnosti predmeta, ali kako saznaje Alo, Danijel je tražio sporazumni razvod, a s obzirom na to da njih dvoje nemaju nikakvu imovinu, neće imati potrebe ni da je dele.

Međutim, ako se Jovana ne pojavi ni na sledećem roćištu, sud će tada doneti odluku o njihovom razvodu!loading...