Idealan je za doručak, ili večeru, a može biti i prijatna užina. Najvažnije je to da je potpuno zdrav!
Vreme pripreme: 15 min
Od početka do kraja: 35 min
6 porcija (125 g svaka)
Sastojci:
· 250g CORN FLAKES bez glutena
· 375g bezglutenskog običnog ovsa
· 125g seckanih oraha
· 30ml (2 kašičice) meda
· 15g (1 kašičica) istopljenog maslaca
· 175ml jogurta sa medom ili jogurta sa vanilom
· Sveže bobice
Priprema:
1. Zagrejati pećnicu na 180°C. U pleh za pečenje dimenzija 39x27x2.5 cm sipajte orahe, CORN FLAKES bez glutena i ovas. U činijici pomešajte med i maslac, potom pospite po orasima i pahuljicama.
2. Pecite 15 do 18 minuta, mešajući smesu povremeno, dok ne postane zlatno-smeđa.
3. Musli poslužite sa prelivom od jogurta i bobica.