RECEPT: Pica za samo 20 minuta

Volite picu? Od sada u svom omiljenom jelu možete uživati na nov način. Pripema ovog jela ne oduzima mnogo vremena, a ne zahteva ni mnogo truda, a ukus će vam se sigurno svideti.

 

Potrebni su vam lisnato testo, sos od pardadajza, kobasica (ili salama), tvrdi sir, parmezan, origano i bosiljak.

Isecite lisnato testo na kugove i na sredinu stavite kašiku paradajz sosa, a preko stavite kolut kobasice. Potom isecite parče sira velicine kobasice i stavite na nju. Spojite krajeve lisnatog testa.

Kada ih zatvorite, okrenite ih na drugu stranu i premažite umućenim jajima sa malo mleka da dobiju lepu boju tokom pečenja. Pre pečenja pospite ih origanom, sitno seckanim bosiljkom ili mešavinom začina po izboru. Stavite ih u rernu koju ste zagrejali na 180 stepeni na 18 do 20 miuta. Kada ih izvadite iz rerne pospite ih rendanim parmezanom.