RECEPT protiv strija: Za lepu i glatku kožu koja mami uzdahe

Uz ovaj prirodni recept vaša koža će biti u besprekornom stanju!

Strije su bledi ožiljci koji se javljaju na koži tokom hormonskih promena u organizmu: u trudnoći, prilikom dojenja, naglog povećanja ili smanjenja telesne težine. Češće su kod žena sa niskim sadržajem elastičnih vlakana u koži i onima koje su izložene naslednom faktoru.
Naravno, svaka žena želi da se oslobodi strija na različite načine: od upotrebe skupih krema, pa do uklanjanja putem hirurških intervencija. Međutim, uz pomoć prirodnih metoda svaka dama može da se oslobodi strija ili da ih značajno smanji, piše „uspesnazena.com”.

Piling protiv strija

Sastojci:

250 grama soli

250 grama šećera

100 ml palminog ulja (palmino ulje možete da zamenite bilo kojim drugim biljnim uljem). Količinu pilinga prilagodite svom telu (problematičnim delovima na njemu).

Priprema: Sve komponente promešajte i tokom večernjeg tuširanja nanesite na problematične delove i detaljno istrljajte. Nakon postupka, na telo nanesite hidratantnu kremu ili losion.

Već posle mesec dana svakodnevnih procedura, primetićete da strije postaju manje primetne. Ni u kom slučaju ne smete da zanemarujete ovu proceduru posle prvih pozitivnih rezultata.