RECEPT ZA SAVRŠEN IZGLED: Glumica promenila JEDNU NAVIKU i smršala 20 kilograma

U 45. godini može da se pohvali savršenom figurom, ali put do idelane linije nije bio nimalo lak, kako sama priznaje.

printscreen/instagram.com/drewbarrymore

– Kao neko ko izuzetno voli masnu i tešku hranu, bilo mi je teško da se naviknem na novi režim ishrane, ali danas sa 20 kilograma manje osećam se bolje nego ikada. Definitivno je vredelo – navodi glumica Dru Barimor.

Ona sve zasluge za vitku liniju koju sad ima pripisuje ličnom treneru, Marni Alton.

– Pomogla mi je. Izlečila me. Ohrabrila me da nastavim dalje kada sam osetila da gubim snagau i volju.” Kada sam promenila samo jednu naviku i umesto da ležim i gledam film, to vreme iskoristila za vežbanje, kilogrami su počeli da nestaju – iskrena je glumica.

Glumica je redukovala ishranu, ali je uverena da je najveću transformaciju doživela zahvaljujući redovnim treninzima koji se sastoje iz tri segmenta. Kardio vežbe, vežbe snage i istezanje. Ova tri koraka su neophodna u toku svakog treninga kako bi se sagorele masne naslage, oblikovali vretenasti mišići i sprečile upale.

– Ponekad trenig izgleda ovako: Pustimo glasnu muziku i igramo. Ples sagoreva veliki broj kalorija, a vrlo je zabavno – kaže Dru.

Ona vežba 3 puta nedeljno po 40 minuta. Iako joj to nije omiljeni deo dana, priznaje da se nakon završenog treninga oseća mnogo bolje, kako fizički, tako i psihički.

Ona kaže da je potrebno vreme da bi promena bila vidljiva i savetuje da se svako ko želi da smrša naoruža strpljenjem.

– Napredak se dešava u milimetrima, a ne u miljama, to sam naučila od svoje instruktorke i to me motiviše da nasatvim dalje. Pronašla sam ravnotežu i osećam se odlično. Trebalo mi je 45 godina da svhvatim da niko ne može biti savršen, ali bolje ikad nego nikad – navodi Barimor.

Što se ishrane tiče, ne drži se rigoroznih dijeta, ali se trudi da jede zdraviju i laganiju hranu. Nekad bi pojela hamburger ili picu, a danas je to neko meso i dosta povrća.

Takođe, unosi dosta tečnosti u organizam i naglašava da je to izuzetno važno.