Rekao joj je da će je OŽENITI još u VRTIĆU: Posle DVADESET GODINA to je i BUKVALNO uradio

Laura i Met
Instagram/thewaywemet

Laura i Met su išli zajedno u obdanište,a onda su im se putevi razišli sve do srednje škole, kada su počeli da se zabavljaju. Danas su oni u srećnom braku, a njihova priča vraća veru u ljubav.

"Laura and I met in preschool. One of my very first memories is of being 3 years old and standing up in front of my pre-school class, declaring that I would marry her someday. As kids, Laura taught me how to ride the swings, draw rolling hills, and the 'right way' to properly eat string cheese. We have fond memories of playing hide-and-go-seek, chasing after each other on the playground, and mischievously staying up during nap time. I was enamored with Laura as a child, and I still am to this day. Eventually, we lost touch upon entering our Elementary School days and for the next seven years, our family's annual Christmas cards was the only way we ever saw each other's faces. It wasn't until High School that we reconnected by happenstance through a mutual friend. Within two weeks, we decided to be boyfriend and girlfriend. We continued to date through out all of High School, even though we went to different schools. We even stuck together long-distance while attending colleges in different states. We remained a resilient couple until May 23rd, 2015 when I decided to stay true to my preschool pledge and make Laura my wife. I proposed to her at the place it all began... our preschool classroom."

Објава коју дели The Way We Met (@thewaywemet) дана

Laura Šil i Met Grodski su se upoznali još u vrtiću kada su jedno drugom bili prve simpatije. Dvadeset godina kasnije oni su muž i žena, a njihova ljubav je počela još dok su bili u pelenama!

Na Instagram nalogu The Way We Met, novopečeni mladoženja je objavio post u kom je napisao da je jedno od njegovih prvih sećanja iz vrtića, ono kada stoji u centru prostorije i govori da će oženiti Lauru kada poraste.

Laura je rekla za Huffington Post da se seća kako su ona i Met stalno provodili vreme skupa i sve radili zajedno. Nakon vrtića onisu upisali različite osnovne škole i tako izgubili kontakt.

Posle nekoliko godina, kada su krenuli u srednju Laura je slučajno videla Metov broj telefona u imeniku jednog druga. On je odmah poželeo da ih ponovo spoji, ali se Laura pribojavala njihovog susreta posle mnogo godina.

Oklevala sam da li da izađem sa njim. Onda mi je on poslao poruku i izašli smo – priznala je Laura.

Posle samo dve nedelje oni su počeli da se zabavljaju, a njihova veza je opstala bez obzira što su bili u različitim srednjim školama, a kasnije i na različitim fakultetima. 

U maju 2015. godine Met je ispunio obećanje koje joj je dao još kada su bili deca i zaprosio Lauru na onom mestu gde je rekao da će to uraditi – u vrtiću koji su zajedno pohađali. Ona nije ništa naslućivala, misleći da idu samo u obilazak nekadašnjeg obdaništa, a onda je Met klekao na jedno koleno i izvadio prsten kojim je zaprosio. 

Decembra sledeće godine Laura i Met su se venčali i tako je njihova priča dobila finale dostojno jedne bajke.