REPER ŠOKIRAO JAVNOST: Niko nije očekivao ovakvu reakciju Kanje Vesta povodom razvoda od Kardašijanove

Kanje Vest razvod je konačno prihvatio i posle dvomesečne tišine, konačno je odgovorio na sudski poziv i predao svoj odgovor na zahtev svoje još uvek zakonite supruge, Kim Karašijan.

printscreen

Ekscentrični milijarder, od koga se očekivao skandalozan odgovor, svojim postupkom ponovo je šokirao javnost.

Dva meseca nakon što je Kim predala papire za razvod, Kanje Vest konačno je shvatio da je turbulentnom odnosu, koji je bio ispunjen ljubavlju, ali i opsesijom, bar kada je on u pitanju, došao kraj. Konačno je odgovorio na zahteve svoje još uvek zakonite supruge i brakorazvodna parnica konačno može da počne.

Iako se od skandaloznog repera, koji je već nekoliko puta u javnosti govorio loše o majci svoje četvoro dece, a potom svoje reči pravdao bipolarnim poremećajem, očekivao buran odgovor i “zatezanje” odnosa sa rijaliti zvezdom, on je i ovog puta sve iznenadio.

Naime, kako prenosi “E! News” reper je odlučio da razvod teče prijateljskim tonom, a da starateljstvo nad decom bude zajedničko, iako će Kim biti primarni staratelj dece. 

Što se finansijske strane tiče, stavovi su isti, kako su oboje milijarderi, svako od njih pokrivaće svoje troškove parnice i dalje nastaviti da upravlja svojim novcem, bez finansijske podrške onog drugog. Što se imovine tiče, ona će biti podeljena, onako kako su i potpisali u svom predbračnom ugovoru 2014. godine.

Čini se da jedna od najboljih advokatica, koja je razvela brojne svetske zvezde Laura Vaser, ovoga puta neće imati puno posla, jer će razvod između Kim i Kanjea ipak ići svojim tokom i bez prevelikih trzavica.