REŠIO DA PROGOVORI O SVEMU: Brenin sin snima dokumentarni film o SVOJOJ OTMICI!

Stefan Živojinović
Print screen/You Tube

Posle pevačke karijere, sin Lepe Brene planira da snimi dokumentarac o sebi!

 

Stefan Živojinović najavio je da priprema dokumentarni film o samom sebi. Njegova majka je nedavno promovisala dokumentarac “Godine Slatkog greha”, koji je izazvao veliku pažnju u regionu.

Pošto sam odlučio da se bavim javnim poslom, želim da narodu pokažem ko sam, zapravo, ja. U početku mama i tata nisu bili za to, jer će im otvoriti stare rane, ali sam ih ubedio – rekao je Stefan.

Deo priče biće i otmica, odnosno incident koji se dogodio 2000. godine na putu od “Grand produkcije” do porodične kuće. Stefan je krenuo sam kući, putem dugim svega nekoliko desetina metara, kada su ga presrele nepoznate osobe i odvele ga. Roditeljima Breni i Bobi Živojinoviću uskoro je stigao zahtev da isplate 2,5 miliona maraka.

Porodica nije imala nikakve informacije o dečaku, da bi on konačno bio vraćen posle nekoliko dana. Brena je više puta nazivala ovu otmicu “najtežom i najbolnijom tačkom u svom životu”. Otmičari nikada nisu uhvaćeni.

Ima dosta toga o otmici što ni roditelji, ni ja nikada nismo ispričali javno. Ne želim da me neko sažaljeva zbog toga, jer su se ljudima dešavale i mnogo gore stvari. Napravićemo rekonstrukciju otmice, angažovaćemo neke glumce – otkrio je Brenin sin.loading...