RETKO KO JE PREPOZNA: Pamtimo je kao bucmastu Bridžit Džouns, a sada je KOST I KOŽA (FOTO)

Transormacija kojoj se podvrgla zbog uloge ostavila je sve u šoku.

printscreen

Rene Zelveger transformirala se za ulogu u filmu “Džudi”u kojem glumi legendarnu pevačicu i glumicu Džudi Garland, a iako je dobila samo pohvale za ulogu, njen izgled na premijeri u Torontu naišao je i na kritike.

Naime, iz svetloplave haljine sa dekolteom štrčale su joj ključne kosti. Iako je njena najpoznatija uloga ona punačke Bridžit Džouns, mnogi komentarišu da 50-godišnja glumica trenutno izgleda jako ispijeno. Njeni prijatelji medijima su ispričali da svakodnevno vežba po dva sata, a ponekad istrči i 20 kilometara.

Pre pet godina naveliko se pričalo i pisalo o njenom izgledu, nakon što se na crvenom tepihu pojavila potpuno izmenjenih crta lica. Nedavno je rekla da joj se u tom periodu u sećanje usekao “bolan” događaj u londonskom vozu, piše index.hr.

View this post on Instagram

Tres minutos duró la ovación en #tiff19 que la dejó llorando de emoción! #ReneeZellweger #JudyGarland #tiff

A post shared by Renée Zellweger Latinoamérica (@reneezellwegerlatinoamerica) on

Kako kaže, sela je pored muškarca i žene koji je nisu prepoznali, a pričali su o poznatim osobama.

Pričali su o Holivudu i o tome kako su žene u Holivudu lude, naročito ona Rene Zelveger. Kako je to mogla da uradi sebi? Zašto je otišla na operacije, kao da nećemo da primetimo. Ne liči na sebe, kako možeš doći do toga da ne sličiš na sebe – prepričala je njihove reči u jednoj radijskoj emisiji.

U tom trenutku je, kako kaže, ustala i prišla vratima i čula kako muškarac govori da je glupa.

Tada je pogledao gore i video me. ‘Oh Bože, vi niste… Jeste! Ali ličite NA sebe – Rekla sam mu: ‘Da, smešno kako to funkcioniše‘”, dodala je.